De genomineerden

Er kan gestemd worden tot 1 maart 2019 (0.00 uur)

 Stemmen is niet meer mogelijk. Binnenkort zal de winnaar bekend worden gemaakt.

 

Alice Dokter

Als Alice aan het werk is, gaat ze met de kinderen samen ontdekken, plezier, vies worden, leren, spelen, fantasie-spelen. Is ze vrij, dan bedenkt ze al weer nieuwe ideeën en/of verzamelt dingen uit de natuur voor inspiratie, voorbeelden, decoratie voor de kinderen en De Buitenboel. Ook de kinderen zijn super-enthousiast als ze over Alice én buiten mogen vertellen: Naar het bos, voetballen, takken zoeken, waterdiertjes vangen, moestuin, met de bal spelen, vuurtje maken, buiten spelen, bomen klimmen, speurtochten, beestjes zoeken, spelletjes, verstoppertje in het donker buiten, Speeltuin, samenwerken met IVN.

Bij Alice staat geen kind buitenspel, een buitenactiviteit is er voor een ieder wel!! Een lieve, creatieve, zorgzame leidster, een zeer gewaardeerde collega met hart voor kinderen en de natuur. Ze is een inspiratie-bron voor anderen.

Megan Satter

Megan is werkzaam als pedagogisch medewerker en is buiten heel actief met de kinderen. Zelfs op de babygroep weet zij de kinderen uit te dagen om buiten actief bezig te zijn. Kruipen door het gras, klimmen op het houtenspeelhuisje of samen in de zandbak spelen, niets is voor haar te gek. In de dierenweide voert ze samen met de kinderen onze schapen, geiten en kippen. Ook krijgen de konijnen een dikke knuffel. Ze trekt bij de kinderen een overal aan en gaat door weer en wind met ze naar buiten. Met alle kinderen op pad met de zesling buggy, of een wandeling door het kabouterbos.